perjantai 1. tammikuuta 2016

2016

Tää vuosi on ollut mun elämäni paras. Ei varmasti helpoin eikä upein tai muutakaan mahtavaa, mutta ehdottomasti palkitsevin ja kasvattavin.
 Oon oppinut enemmän uutta, kuin koskaan ennen ja varmasti opin vielä lisää, vaikka tätä vuotta on enää jäljellä noin seitsemän tuntia. 

Puolet mun vuodesta oli helppoa kun heinänteko. Jos ei nyt ajatella Suomen lukion "vaikeutta". Rakastin mun elämää, Suomessa on niin vapaa kulkemaan ihan missä haluaa ja melkeenpä mihin kellonaikaan vaan. Se onkin asia, jota oon vasta täällä oppinu arvostamaan. Alle 18-vuotias ei saa täällä kävellä ulkona kello 22 jälkeen. Jos poliisi näkee niin saat kyttäkyydin kotiin.

Puolet mun vuodesta on ollut täysin ton vastakohta. Ei periaatteessa mitään vapautta, oon niin onnellinen, kun saan kävellä autosta kauppaan yksin. Tai bussipysäkiltä kotiin. Oon joutunut oppimaan uuden kielen käytön arjessa. Oon turhautunut, kun mua ei ymmärretä, vaikka ei näitä tilanteita nyt ihan hirveesti oo ollutkaan. Oon kattonut snapchat-storyja, kun kaverit pitää hauskaa ja itse makaan lattialla pelaamassa Simsiä tai tekemässä läksyjä, joita nää antaa ihan jäätävästi liikaa. Silti tää kaikki on opettanut mulle enemmän kun mikään koskaan ennen. Oon päässyt osaks kulttuuria, jota en ennen oo nähnyt, ja saanut mun aivot toimimaan englannin kielellä. Tällä hetkellä en vois olla onnellisempi mun päätöksestä lähteä vaihtoon. Näillä fiiliksillä otan vastaan uuden vuoden 2016! Toivottavasti se on yhtä jännittävä kun edeltäjänsä.

Kerään tähän alle mun vuoden 2016 parhaita paloja:

Viime talvea. Julkinen liikenne ja laskettelu, ahh i miss you!


Helmikuussa, kun olin just saanu sijotustiedot. Olin niin onnellinen, ettei mitään rajaa.


Kevään Suomenlinnaretki


Tallinnassa serkun kanssa


Tyttöjenillan viettoa. I miss you girls <3


Kevätyö Helsingin katoilla 


Lukion 1. ohi


Kesänen Töölönlahti


Paragliding ja Sunny Beach


Juhannusyö tän yhen kanssa :---D


Yöt Wessun rannassa, I love you Flob <3


Meiän pikku roadtrip Tammisaareen


Kreikka


Porvoo


Wknd kruunas mun Suomi-kesän ja sitten tulikin lähtö Jenkkeihin.


Colorguard <3 Tulevat vaihtarit: Tehkää ehdottomasti ekalla semesterillä joku school sport! Se on niin helppo tapa saada kavereita, jotka ei muuten välttämättä uskaltais tulla puhumaan!!


Vika football-game (huomatkaa rusketus haha. Vaan munlainen albiino on saanu sen katoamaan vaikka täällä on vieläkin aurinkoista.)


Las Vegas


Saatiin lemmikki vauvalehmä, jonka host-sisko kasvattaa ja loppukeväällä myös myy. Se on niin söpö.

Haha näitä kuvia tuli ihan hirveesti vaikka yritin tiivistää. :--D Toivottavasti jaksoitte ees jollain tasolla kattoa ne läpi. Hyvää vuotta 2016 kaikille!3 kommenttia:

  1. Hyvää uutta vuotta kummitäti, serkku ja bestie ❤ t:E ja I (+Daria, Morfi ja tiput)

    VastaaPoista
  2. Hieno blogi!!! Oli tosi kiva lukea ja kyllä niitä kuvia voi katsoa vaikka kuinka paljon. OIKEIN HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2016 SINULLE SINNE KALIFORNIAAN!!!
    T. Grandmom

    VastaaPoista