tiistai 10. marraskuuta 2015

ARKI

Tajuun kyllä hyvin mitä vaihtarijärjestöt inffotilaisuuksissaan hakee, kun kertoo että loka-marras-joulukuussa vaihtarielämästä katoaa hohdokkuus ja arki iskee päin naamaa. Älkää käsittäkö väärin, mulla menee tosi hyvin, eikä koti-ikäväkään oo liian paha, mutta mun elämä rullaa täällä kokoajan samalla kaavalla ja uudet jutut alkaa tuntua jo luonnollisilta. Koulussa en oo enää se kiinnostava uus tyyppi jonka kaikki haluu tuntea, eikä opettajat anna samalla lailla armoa kokeissa kun aluksi. 
Silti, joka päivä, oon vaan niin onnellinen.


Perheen kanssa menee edelleen paremmin kun ikinä uskalsin toivoakkaan. Ihan sama miten huono koulupäivä olis ollut, niin kertaakaan en oo kolmen kuukauden aikana menny surullisena nukkumaan. En ajatellut, että voisin ikinä tulla näin nopeesti näin läheiseks joidenkin kanssa. 7 kuukautta enkä välttämättä nää niitä enää koskaan. Haikeelta tuntuu nyt jo ajatella.
Koulu mua on täällä alkanu oikeesti vähän turhauttamaan. Oon niin tottunu siihen, että mua kohdellaan kuten melkeen aikuista ihmistä kuuluu kohdella, mutta täällä on kun yläasteella olis. Niinku jos meet tunnilla vessaan ni sun pitää merkata se johonki vihkoon, (lähtö- ja paluuaika minuutilleen) että jos siinä kahden minuutin vessakäynnin aikana satut hukkumaan vessanpönttöön tai tulet hirtetyksi niin opettajat tietää monelta lähdit :-). Koulussa se on kuitenkin vaan tälläset pikkujutut mitkä tosiaan ärsyttää, en saa tästä Suomessa hyväksluettua kai yhtään mitään niin en ota liikaa stressiä jos joku on vaikeeta. Täällä vaan on pakko tehä järkyttävä määrä töitä pitääkseen numeron edes C:ssä (~6-7). Mulla on kuitenkin ihan tarpeeks hyvät numerot tällä hetkellä niin enpä jaksa siitä murehtia.


Nää kuvat on muuten pari viikkoa sitten olleesta futispelistä kun Earn otti sen kameran mukaan ja halus ottaa kuvia. Tän pitkän blogihiljasuuden aikana oon ehtiny käymään myös Long Beachilla, San Bernandinossa ja Hemetissä kisoissa ja San Diegossa shoppailemassa. Huomenna ei ole koulua koska on Veteran's day ja mennään kattomaan leffaa.  
Tänne on muuten alkanu pikkuhiljaa hiipiä talviset kelit. Päivät on edelleen siellä 25 asteessa, mutta aamut on oikeesti kylmiä. 6-7 astetta tuntuu aika pahalta kun en edes omista täällä takkia (ja olin jo ehtinyt tottua ja rakastua 45 asteen helteeseen). Nää ihmiset täällä sanoo että oon hullu kun tykkään lämmöstä, ne ihan oikeesti nauttii näistä kylmistä aamuista ja toivoo että tänne satais joskus lunta?!?! Mietin vaan että millä perusteella mä oon se hullu :Dd

Pahottelut vielä että en ehdi kirjottaa kauheen usein, mulla on vähän huono omatunto, mutta kun fall sports on ohi niin mulle jää jopa oikeeta vapaa-aikaa ja tuun ihan varmasti kirjottamaan enemmän. Nyt en taho löytää aikaa ees lähettää tekstiviestiä tai selata Instagramia, ja yhen postauksen kirjottamiseen menee about tunti. Tästä syystä joudun tinkimään blogin ulkonäössä, kun saisin käytettyä kuvien tms muokkaukseen helposti pari tuntia lisää. Rakastan kirjottamista ja editointia , mutta ainoa aika mistä pystyn nipistämään on yö, ja herään muutenkin 5:30 joka aamu. Tässä nyt kuitenkin tämä postaus, tälläsenä kun on, toivottavasti kelpaa :)

Pusuja ja hyvää yötä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti