perjantai 27. marraskuuta 2015

THANKFUL

Tänään oli Thanksgiving ja siihenhän kuuluu oleellisesti kiitollisuus ja kiittäminen kaikesta siitä mitä on saanut. 
Mulla näitä kohteita riittää aivan jäätävästi. Ensinnäkin haluan kiittää kaikkia jotka teitte mun unelman mahdolliseksi. Tiedätte kyllä ketä olette, love you. 
Oon myös älyttömän kiitollinen siitä että pääsin just tähän perheeseen, nää on ihmisiä joiden lähellä on hyvä olla. 
Oon kiitollinen mun mahdollisuudesta nähdä Amerikkaa ihan uudella tavalla ja tutustua täysin uuteen kulttuuriin joka syntyy kun sekottaa Mexicon ja Kalifornian. 
Oltiin tällä viikolla maanantaista keskiviikkoon Las Vegasissa. Oli ihana matka ja oon niin onnekas, kun sain nähdä kaikki nää teeveestä tutut paikat omin silmin. Tää matka tehtiin perheen kesken ja tammikuussa olis tarkotus mennä vaihtariporukalla uudestaan, can't wait!
Mulla ei siis nyt oo ollut koko viikkoon koulua, ja täytyy sanoa että olin niin loman tarpeessa. Täällä ei siis oo mitään syyslomia tms vaan tää oli mun eka viikonloppua pidempi tauko arjesta. 
Huomenna olis tarkotus mennä heti aamusta Black Friday shoppailemaan ja koitan olla käyttämättä ihan liikaa rahaa.
Ilmat täällä on jonkin verran viilentynyt ja arvatkaa uskoko tää suomalainen matkalaukkua pakatessa, kun käskettiin ottaa lämpösiä vaatteita (eihän Californiassa voi olla kylmä?!?!) No joo anyway, kaikki mun kivat neuleet on Suomessa ja ostin vasta viime viikolla takin. Toivon että löytyis jotain hyviä tarjouksia. Nyt kello on kuitenkin yks yöllä, joten mä alan nukkumaan, että jaksan shoppailla haha.

Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti