perjantai 9. lokakuuta 2015

TILANNEPÄIVITYS


Edellisestä postauksesta on ihan liian pitkä aika (enkä jaksa keksiä mitään lame tekosyitä, mutta kiire on kyllä ollut) ja sen jälkeen on tapahtunut vaikka mitä. Merkittävin muutos mun elämän kannalta on varmaan, että mulla on uusi host-sisko!


Earn on kotosin Thaimaasta ja sillä tuli suhteellisen paha riita sen perheen kanssa, joten se muutti meille. Aluksi se oli että ihan maksimissaan kaks päivää, mutta  perhettä ei löytynyt ja pari viikkoa vierähti niin kukaan ei enää jaksanut oottaa uutta inffoa niin hostvanhemmat päätti että Earn jää meille. Ne kysy tottakai mun mielipiteen ja jos olisin sanonut "ei" niin se olisi otettu huomioon. Mun mielestä on kuitenkin tosi ihana kun on vierellä joku, joka ymmärtää kaikki vaihtarilöpinät ja tietää miten ärsyttävää on olla ihan hukassa tunnilla. Earn on jo nyt mulle melkeen kun sisko. 

Käyn nyt nopeesti kuvien kanssa läpi jotain siistejä juttuja mitä oon tehny :-)

Oh my lord voisin kirjottaa novellin näiden auringonlaskuista. Tää kuva on ihan heilahtanu koska se on liikkuvasta autosta, mutta kattokaa noita värejä! #nofilter eikä muutenkaan muokattu. I love <3


Perjantaisin pitää aina näyttää school spiritiä ja pukeutua punaseen. Meillä oli lauantaina kisat, niin meiän valmentaja halus että koko color guard tekee jotain samaa, joten meillä kaikilla oli punaset pisteet naamassa ja tollaset söpöt letit.Lauantaina tosiaan suunnattiin keltasella bussilla Los Angelesin lähettyville kisoihin ja meiän koulu sai hopean joka kategoriassa: paras bändi, paras drumline ja paras color guard, eli minä hehe. Kisat oli tosi hauskat, mutta päivä oli pitkä! Menin koululle aamu yheksäks ja takas tultiin kahelta yöllä. Bussimatka oli kuitenki tosi hauska ja oisin voinu matkustaa pitempäänki. :Dd


Äiti ja isi älkää menkö shokkiin mutta mua pyydettiin homecomingiin. Sain tollasen ylisöpön posterin ja keltasia ruusuja. Mun homecoming on viikon päästä perjantaina ja kerron siitä varmasti lisää myöhemmin. ;)

Muuten mulla menee edelleen täällä tosi hyvin. Vaikka mulla ei missään vaiheessa ollut kielen kanssa ongelmia, niin on jotenkin ihana huomata että se alkaa tulla luontevammin ja en enää mieti joka lauseen kohdalla että onko tää nyt kieliopillisesti oikeen, vaan uskallan sanoa sen. Ainoo mikä oli aluks ja osittain vieläkin vähän hankalaa niin kielen takia mun on vaikee olla oma itseni. Oon jotenkin ujo ja jännittynyt kokoajan ja se ärsyttää, koska noh luonnollisesti on vaikee saada kavereita jos et osaa olla millään tasolla hauska tai edes kiinnostava. Mutta arvatkaa mikä oli hauskaa! Mun yks kaveri sano jotain että "ois kiinnostava tietää miten paljon sä tiedät amerikasta tai ylipäätään mistään täällä, tiedätkö mikä on one direction?" Honey, One Direction on englantilais-irlantilainen. :* Nää kysyy muutenki ihan jäätävän tyhmiä kysymyksiä joskus haha. Oon keränny jonkunlaista listaa niin kerron teille joskus enemmän.

Tilasin äskön wish-nettikaupasta vaatteita 33 dollarilla (~25€?) ja siis sain tolla hinnalla kaks kelloa, kaks toppia, kolme sormusta ja söpön mekon!! Uus favorite appi ehkäpä.

Tässä nyt mun pikakuulumiset tältä puolen maailmaa, hyvää yötä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti