maanantai 17. elokuuta 2015

HERE I AM

Californiassa ollaan oltu jo muutama päivä ja tää kuumuus! Suomalainen ei osaa kuvitella sitä ja mullekkin siitä varoteltiin etukäteen ja kuittasin sen aina sillä että rakastan lämpöä kun Suomessa nyt on niin kylmä. No siis joo tosiaan kun täällä on keskellä yötäkin vielä yli 40 astetta. Eilen päivällä 47 ja aavikolla kuulemma vielä kuumempaa haha (tää paikka on siis periaatteessa rakennettu aavikolle). Kun ovesta astuu ulos niin tuntuu kun kävelisi seinää päin ja itseasiassa ulkoilma täällä haisee ja maistuu ihan meiän saunalta kotona. Emmä silti valita, kyllä tää pakkasen voittaa 100-0 ja sitäpaitsi näillä on ihan superhieno allas joka auttaa kyllä, vaikka se vesi nyt on varmaan reilu 35-asteista :DD.

Tähän mennessä ollu vielä tosi hauskaa ja kaikki uusi on niin jännittävää ja siistiä. Mentiin eilen Ricochet nimiseen paikkaan ja se oli siis periaatteessa valtava halli jossa lattiat oli trampoliinia, i mean voiko olla siistimpää?? Siellä pysty myös pelaamaan dodgeballia (ei hajuukaan mikä Suomeksi, mutta se ala-asteen peli missä on viiva välissä ja heitetään palloilla toista joukkuetta ja yritetään polttaa) ja siis se oli niin siistiä!!

Kuvia en oo hirveesti ehtinyt vielä räpsimään ja pahottelut muutenkin tästä kännykkäpostauksesta, lupaan muokata tän paremmaks kun saan aikaseks avata koneen. Tässä nyt yksi snapstory kuitenkin :). 


Ps jos kiinnostaa nähä enemmänkin arkielämää täältä puolelta maailmaa niin snapchat ja instagram päivittyy varmasti blogia useemmin!

Oon kärsiny täällä pikkusesta jet lagista ja itseasiassa tälläkin hetkellä muut vielä nukkuu ja mäkin yritin nukahtaa uudestaan , mutta eipä tullu mitään lol. Enkun ymmärtämisessä ei oo ollut suuria haasteita ja kertaakaan ei oo tullu sellasta etten oikeesti ymmärrä mitä noi puhuu, itse asiassa näin jo viime yönä ekan unen englanniks. Vaikka se kyllä uuvuttaa kun pitää kokoajan keskittyy ihan 100% ettei missaa mitään ja olo on vähän eksynyt. Esimerkiks just tuolla trampoliinitaivaassa kun yritin juoda sellasesta vesilähteestä ja se nappi oli eri kohassa kun suomalaisissa, niin kysyin mun host-siskolta apua ja sieltä takaa tuli ilmeisesti mun high-schoolista viime vuonna valmistunut tyttö ja kysy että enkö osaa juoda vesi-suihkulähteestä :DD Hyvä ensivaikutelma ja näin, ja yritin siinä jotain selittää että se nappi on väärässä kohassa ja nyt se ilmeisesti luulee etten oo ikinä nähnykkään sellasta hahh. Kaikki muutenkin tulee täällä juttelemaan paljon enemmän, kuin Suomessa. Tälläselle sosiaalisen awkwardille se oli aluks aika shokki mutta jo nyt parin päivän jälkeen sitä osaa jo odottaa. Ihmiset myös hymyilee toisilleen, miks ei me voitas Suomessakin tehä niin? Tulee niin sellanen hyväksytty olo kun kaikki juttelee ja hymyilee. Musta tuntuu myös että ihmiset on ylipäätään paljon rennompia ja mä en oo nyt jaksanu esimerkiks meikata ollenkaan, kun ei kukaan täällä oikeen viitti. :D Myöskään vaatteet ei täällä oo selvästikkään niin yliarvostettuja kun Suomessa. En ees tiiä monenko ihmisen huom. naispuolisen jalassa oon nähnyt leveälahkeiset farkut. Niin pitkälle en taida repsahtaa vaikka jokaikinen mun koulussa käyttäiskin niitä. 

Mutta mä lähen nyt elämään mun omaa amerikkalaista unelmaa, moikka!5 kommenttia:

 1. Ihana blogi! Varsinki tää ulkoasu on tosi kiva! :) <3


  http://annikainamerica.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Ihana blogi! Varsinki tää ulkoasu on tosi kiva! :) <3


  http://annikainamerica.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ooi kiitos :) sulla on kans tosi kiva blogi! aloin lukemaan.

   Poista
 3. Leveälahkeiset farkuthan on tulos takas muotiinkin kai :D

  VastaaPoista