tiistai 25. elokuuta 2015

HYVIN MENEE

Vähän yli viikko takana tällä puolella Atlanttia ja mulle kuuluu superduper hyvää. Ainakin tällä hetkellä. Aamut on aina jotenkin vaikeita kun oon väsynyt ja mietin vaan et mitä hittoa mä täällä teen kun asiat olis kotona niin paljon helpompia. Iltaa kohti väsymys kuitenkin aina haihtuu ja esimerkiks tänään mulla oli ihan mahtava päivä vaikka ekoilla tunneilla halusin vaan itkeä. :Dd (joo mulla alko maanantaina koulu) Kelatkaa muuten sitä, että Netta tarkottaa espanjaks "seriously?" fai "really?" ja joka ikinen ihminen muistaa kertoo sen mulle. Nää siis puhuu kaikki täällä myös espanjaa koska Meksikon raja on niin lähellä. Vois vaihtaa nimee.

Mun elämä täällä on tosi hektistä enkä tahdo oikeen löytää aikaa lähettää ees yhtä wappiviestiä kaverille. Tajuun nyt minkä takia monet vaihtariblogit jää heitteille mut älkää pelätkö, koitan pitää tän elossa. Vaikka tällä hetkelläkin uhraan mun vähäsiä yöunia tähän (herätys 5:30 lol) Mä teen tätä taas puhelimella niin tekstin asettelu ja muutenkin postauksen ulkonäkö ei ehkä oo niin hyvä kun vois toivoa, mutta mun mielestä on kivempi kirjottaa jotain, vaikka sitten huonolla ulkonäöllä, kun jättää kokonaan kirjottamatta, siellä on kuitenkin ihmisiä joita kiinnostaa ;)

Kavereita oon jo löytänyt ja lunchilla ei tartte istua yksin. Käytiin viikonloppuna shoppailemassakin yhessä vaikka en kyllä ostanu mitään. Nää sanoo että näiden mall ei oo iso ja jos haluu löytää kivoja kauppoja niin pitää ajaa San Diegoon. Emmä sitte tiiä mikä on kiva kauppa mut Victoria's Secret, American Eagle, Charlotte Russo, Hollister, Forever21 ja kaikki muut kivat jenkkikaupat kyllä löytyy. 
Liityin muuten Color Guardiin ja sieltä mä nää kaikki tyypit tunnenkin. Color Guard / Flag Team on siis periaatteessa tanssia joka esitetään futispelien yhteydessä orkesterin "keskellä". En osaa selittää mutta tanssia me treeneissä tehään. Kattokaa vaikka youtubesta jotain jos kiinnostaa :)

Mutta siis ylipäätään mulle kuuluu tosi hyvää, perhe on aivan ihana, ne kutsuu mua niiden tyttäreks ja koko suku on kans ottanut mut ihanasti mukaan. Nyt mun on kuitenkin pakko mennä nukkumaan, joten hyvää huomenfa Suomi ja Hyvää yötä California.2 kommenttia:

 1. Oon itsekin nyt vaihtarina ja pakko sanoa et voin niin hyvin samaistua tohon että aamut on pahimpia. Sillon tuntuu välillä et voi kun ois vaan kotona suomessa. Mut onneks se lähes aina päivän mittaan helpottaa :) hyvää vaihtovuoden jatkoa sulle ja kiva jos jaksat pitää blogia aktiivisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on varmaa vaa väsymystä. vähän sellanen et ei mun tarvii lähtee maailman toiselle puolelle ku voin herätä tähä aikaa kotonaki, mut joo. kivaa täällä on :)
   Samoin sulle!

   Poista