keskiviikko 27. toukokuuta 2015

LÄHTÖVALMENNUS

80 päivää lähtöön ja mulla oli sopivasti tän merkkipaalun (heh) kunniaksi tänään lähtövalmennus/orientaatio! Huh, tuli niin paljon tietoa, että pää on ihan pyörällä ja tää kirjottaminenkin tuottaa pienimuotosta tuskaa. Koeviikko onneksi loppui tänään niin yksi stressinaihe vähemmän. Mulla ja muilla vaihtareilla on huomenna vapaapäivä, koska muu koulu tekee lukujärjestykset ensi vuodelle, joten alan nyt virallisesti valmistautua kesään! Perjantaina pitäisi vielä jaksaa raahautua kokeenpalautukseen ja lauantaina hakemaan todistus.
 Haha tää vuos on menny hirveen nopeesti mut nää viimeset kaks viikkoa taas on tuntunu ikuisuudelta ja nyt mä ihan tosisssaan valitan jo siitä, että koulua on vielä 2 päivää.

Mutta palataanpas aiheeseen. Eli siis tämä orientaatio kesti yhteensä 3 tuntia. Se oli suurimmaksi osaksi kuuntelemista, koska asiaa oli oikeesti aika hirvittävä määrä. (ruokaa sai kuitenkin hakea aina kun halusi haha) Läpi käytiin oikeestaan ihan kaikki lähtien vaihtarin säännöistä, jotka me ollaan jo allekirjotettu, aina koti-ikävään, kulttuurishokkiin ja somekäyttäytymiseen asti. Sain ihan älyttömästi uutta käytännön tietoa ja vinkkejä.


Taas ollaan siis yksi askel lähempänä vaihtovuotta ja kaikki alkoi nyt tuntua niin konkreettiselta. Mulla on tapana lähdöstä puhuttaessa skipata koko asia ja ajatella vaan, että siihenhän nyt on vielä ihan älyttömän pitkä aika / ei nyt vielä tartte tällästä miettii jne. mutta nyt kun pitäis ihan oikeesti jo miettiä, mitä vien tuliaisiksi tai millasen puhelinliittymän otan siellä ja avaanko uuden pankkitilin vai käytänkö tätä, niin sitä tajuaa että aikaa ei tosiaan enää ookkaan niin paljon, kun on kokoajan itselleen väittänyt. Mun mielestä tää valmennus oli nyt tosi hyvään aikaan, koska pakkohan munkin on jossain vaiheessa herätä todellisuuteen, eikä juosta sitä karkuun. Tulevat vaihtarit ottakaa noista ehdottomasti kaikki irti, Veikkaan että tänään oppimiani juttuja tulen tarvitsemaan läpi koko vaihdon.

Oon btw aika innoissaan siitä, että kerrankin mulla on tosi hyvä tekosyy ostella uusia kesävaatteita, kun Imperialissa nyt ei pahemmin talvea ole. Mun pitäis ostaa myös adapteri, osaisko joku kertoa mistä niitä saa :D ? Gosh mun on ihan pakko hehkuttaa vielä kerran kuinka onnellinen oon mun sijotuksesta ja muutenkin, kaikki vaikuttaa tässä vaiheessa niin täydelliseltä! Toivottavasti tää fiilis säilyy ihan vaihtovuoden loppuun asti.
Ja hei huomasitte varmaan ehkä, että mulla on uusi banneri, älkää hämmentykö, mä täällä vielä oon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti