maanantai 15. kesäkuuta 2015

SUNNY BEACH

Kesä on nyt virallisesti alotettu ja lukion ykkösvuosi saatu (riittävän) hyvillä arvosanoilla pakettiin. Kesäloman ekan viikon olin tosi kiireinen ja joka päivä oli jotain ohjelmaa. Tokalla viikolla hypättiinkin lentokoneeseen ja suunnattiin kohti Sunny Beachia, Bulgariassa. Kaiken tän sähellyksen keskellä oli älyttömän ihanaa päästä hetkeksi rentoutumaan ja luvan kanssa jättää kaikki ylimääräinen stressi Suomeen. Matka oli oikein onnistunut ja Sunny Beach oli paikkana tosi kiva, vaikkakin tosi teennäinen ja selvästi pelkästään turisteja varten rakennettu. Kuitenkin noissa turistirysissä on mun mielestä ihan oma hauska tunnelmansa.Ekan illan maisemat hotellin parvekkeelta

Tässä paikassa oisin halunnu käydä koko loman ajan, mutta en sitten ehtinytkään. Ens kerralla sitten.

Sozopolin vanha kaupunki. Noi mummo ja pappa oli jotenkin tosi söpöjä kun istu tossa tolleen. Relationship goals maybe. <3
Vähän jäätä hellepäivään


Vikana päivänä Sunny Beachilla tein ehkä siisteimmän jutun ikinä!
Parasailing:

Siis toi oli ehkä koko loman siistein juttu. Löysin vikana päivänä mun lompakosta lisää rahaa, joka oli pakko käyttää koska rahanvaihdossa aina menettää jonkun verran vaihtokuluja. En halunnut enää vaatteita ja mua ihan oikeesti ärsytti se raha (tätä ei tapahu usein XDD). Kun tuntuis niin tyhmältä tuhlata se raha väkisin johonkin, mitä ei koskaan tarvitse. Sitten sain idean mennä tollaseen ja se kokemus oli niin paljon siistimpi kun yhetkään vaatteet! Sitä fiilistä ei voi selittää, kun tuntee miten kovaa tuuli nykäsee tosta varjosta ja parissa sekunnissa oot jo talojen yläpuolella ja pelkkää ilmaa jalkojen alla! Suosittelen!

Tosin muistakaa aurinkorasva.... No tanning goals here

Lentokentällä oli tosi kaunis aurigonlasku. En millään olisi halunnut Suomeen ja tähän sateeseen. Tosin kolmen viikon päästä jälleen suuntana Helsinki-Vantaa ja Kreikka. Lennetään ensin Ateenaan ja sieltä Zakynthoksen saarelle. Tää kesä on alkanut ihan mahtavasti. Voisin varmaan sanoa, että mun elämän parhaalta kesältä vaikuttaa tähän mennessä ja edessäpäin on tulossa vielä hauskempaa. Oon suunnitellut mun kaverien kanssa täksi kesäksi vaikka mitä roadtripeistä telttailuun ja yöuinteihin. Tuntuu, että mulla ei edes aika riitä kaikkeen. 
Musta tuntuu näitä vaihtariblogeja selailleena, että melkeen kaikilla vaihtareilla on tää lähtöä edeltävä kesä ollut ihan uskomaton ja sitten lähtiessä turhauttaa jättää taakseen "täydellinen" elämä. Mulla on vähän samoja fiiliksiä, mutta toisaalta koitan olla realisti: kesällä elämä on aina hauskempaa. Tuskin ne marraskuun loska-ajat yhtään makeammilta maistuisivat, vaikka en lähtisikään. Vaihtoon lähdetään kuitenkin alkusyksystä ja samoihin aikoihin myös Suomielämän loistokkuus alkaa koulujen alun myötä hiipua. Yritän pitää sen mielessä.


Mun vaihtoprosessin paperisota alkaa ilmeisesti olemaan jo loppusuoralla. Ainakin toivottavasti hahah. Ennen Bulgarian matkaa täytin vielä netissä viisumihakemuksen ja tänään olin USA:n suurlähetystössä viisumihaastattelussa. Se hakemus oli kyllä oikeesti tosi outo ja tuli heti mieleen et vain jenkeissä noin, kun kysymykset oli luokkaa: "Oletko terroristi tai avustatko terroristeja?". 
Se haastattelu oli ilmeisesti enemmänkin muodollisuus. Vein sinne viisumikuvan ja annoin sormenjäljet. Multa kysyttiin tasan kaksi kysymystä: "Opiskeletko Imperial High Schoolissa" ja täsmentävänä kysymyksenä "Yhden kouluvuoden?". Ton jälkeen sain mennä. Mun englannin puhuminen koko tapaamisen ajan oli siinä, että sanoin kaksi kertaa yes ja kerran thanks.  Viisumin pitäis tulla about viikon sisällä postissa. Älkää siis turhaan stressatko tosta. :)


Ei mulla tällä kertaa muuta. Jos mitään ihmeellistä ei tapahdu niin postaan teille seuraavana kerran meidän Kreikan matkasta.

See you!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti