tiistai 1. maaliskuuta 2016

THE FAIR

Näiden koko vuoden isoin juttu on puoltoista viikkoa kestävä fair. Se itse alue on ihan valtava ja täynnä kaikkia huvipuistolaitteita ja erilaisia kojuja. Siellä myydään niin paljon kaikkea super jenkkiruokaa et mua harmittaa jo nyt, etten varmasti pysty maistamaan kaikkea. Listalta on ruksittu pois jo ainakin Cheese bacon fries, en kyllä tilaa toiste, yäk. Ja haluun vielä ehdottomasti maistaa deep fried snickers, funnel cake, frozen banana ja deep fried oreo. Sori tällänen finglish sönkötys mutta mulla ei oo hajuakaan mitkä ois noille korrektit suomennokset :--D. Täällä on myös tosi yleistä, että lapset ostaa lehmän, possun, vuohen, kanan tms. maatilan eläimen ja kasvattaa sen takapihallaan. Meillä on nyt joulukuun puolvälistä asunut lehmävauva, joka tän tapahtumaviikon jälkeen myydään. Iso ohjelmanumero tuolla onkin, että lapset kävelyttää ne eläimet sellasta areenaa ympäri ja tuomarit pisteyttää. Parhaat saa sellaset hienot palkintorusetit.

Tänään maanantaina siellä oli kans tosi iso tapahtuma, high school madness. Periaatteessa siis joka ikinen koulu tällä alueella saapuu paikalle ja kilpailee eri jutuissa, kuten Cheerleading, drumline, köydenveto jne. Voittajakoulu on sitte virallisesti "the best school in the valley" joten kaikki haluu tosissaan voittaa. Me saatiin ihan surkeet paikat, koska saavuttiin niin myöhään, että sinne ei meinattu enää päästää sisään.
Tässä nyt kuitenkin mun näkymä lavalle, joka on tossa vasemmassa reunassa.

 Ja tässä vähän perspektiiviä katsomon koosta. Meteli oli suhteellisen kova, kun kaikki kannusti omaa kouluaan.

Elämä rullaa edelleenkin oikeen kivasti, teille kyselijöille tiedoksi ;). Nyt toivotan teille Suomeen hyvät huomenet ja painun nukkumaan. Moikka!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti