torstai 19. maaliskuuta 2015

SENIOR ?¿

Ennen kun kukaan vetää otsikosta mitään johtopäätöksiä, niin teidän on hyvä tietää, että kyseessähän on vaan mun oma johtopäätös hostdadin kanssa käydystä keskustelusta!


Päätin siis vaan uteliaana kysästä heiltä, että tulenko todennäkösemmin olemaan senior vai junior. Varmaa vastausta en saanut, mutta hostiskä on naapuri high schoolissa opettajana ja tuntee mun highschoolin staffin kanssa hyvin ja hän sanoi yrittävänsä järjestää mulle mahtavan senior-vuoden kaikilla senioreiden aktiviteeteilla! Niiden tän hetkinen vaihtari on myös senior, joten ainakin mulla on hyvät mahikset. :D
Olisin ihan valmis lähtemään vaikka huomenna, mutta päiviä mittarissa on vielä yli 150... Odottavan aika on pitkä, mutta olen varma, että lähdön hetkellä tuntuu, kun olisin vasta edellispäivänä istunut tällä kotoisalla tietokonetuolillani kirjoittamassa tätäkin tekstiä.Mutta tällänen pikapostaus tällä kertaa! Ihmeempiä en oo tässä puuhannut. Toi keväinen ilma on kyllä ollut ihana ja oon saanut siitä niin paljon uutta puhtia! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti