keskiviikko 7. tammikuuta 2015

ME, EXCHANGE STUDENT?

Ajattelin, että tässä vaiheessa on hyvä laittaa tää kliseinen postaus, joka jokaisen vaihtarin blogiin jossain vaiheessa ilmestyy. :--) 

Miksi haluan vaihtoon?
Miksi en haluaisi? Onko olemassa parempaa tapaa päästä sisään vieraaseen kulttuuriin ja kieleen, kuin elämällä osana sitä?  Haluan oppia englantia, haluan itsenäistyä, haluan haastaa itseni johonkin, mihin ei ihan jokainen pysty ja testata rajojani. Ennenkaikkea haluan unohtumattomia kokemuksia ja uusia ystäviä eri puolilta maailmaa.
Miksi juuri USA?
En oikeastaan missään vaiheessa edes harkinnut muita maita. Mietin kyllä Australiaa, mutta se jäi kuitenkin vain ajatuksen tasolle. USA:an houkuttelee etenkin englannin kieli, amerikkalainen kulttuuri, jossa kaikki on suurempaa, ja myönnettäköön, että myös shoppailumahdollisuudet ja jenkkihinnat kiinnostavat. :D

Milloin sain idean lähteä vaihtoon?
Mulla ei oikeastaan oo hajuakaan, milloin tää idea varsinaisesti syttyi mun päässäni, kun mummi on tosiaan työskennellyt Suomeen tulevien vaihtarien kanssa jo kauan ennen, kun synnyin. Idea on siis muhinut jossain aivojen takalohkossa lähemmäs 17 vuotta. Pari vuotta sitten, kun se alkoi tulla ajankohtaiseksi, aloin lukea vaihtariblogeja ja olin heti ihan, että tottakai mä lähen. Muutin kyllä mun mieltä jossain vaiheessa, kun ajatus kaiken tutun ja turvallisen jättämisestä ahdisti liikaa. Sitten sisäistin ajatuksen siitä, että vaihtovuosi antaa mulle aina enemmän, kun ottaa. Eihän mulla ole mitään hävittävää. 


HAKUPAKETTI on yhtä lappusta vaille valmis ja viimestään ensi viikolla raapustan sen päälle osoitteen ja lähetän sen kohti vastaanottavan järjestöni Assen länsirannikon toimistoa.
Ja hei mun oli kans IHAN_PAKKO laittaa tää kuva :DDD #vaihtarit

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti