lauantai 29. marraskuuta 2014

INTERVIEW & HEALTH CHECK

Noniin oon super innoissani, kun asiat alkaa pikkuhiljaa etenemään. Oon tosi kärsimätön persoona ja haluun aina hoitaa kaiken alta pois nyt ja heti, ettei mikään vaan jää viimehetken paniikissa hoidettavaksi. :D

...
 Eilinen olikin yhtä juoksemista! 7:50 aamulla olin jo terveyskeskuksessa jonottamassa poliorokotetta. Tosiaan se on poistunut Suomessa rokotusohjelmasta, joten mulla se ei ollut enää voimassa. Sitten äiti heitti mut kouluun, niin etten missannut kuin ekan tunnin.

...
 Koulun jälkeen menin keskustan Mehiläiseen terveystarkastukseen. Hyvä, että menin nyt jo, koska multa puuttuu B-hepatiitti rokote! Niitä on siis kolme ja ne otetaan niin, että ekan rokotekerran jälkeen odotetaan kuukausi toista rokotetta ja toisen kerran jälkeen 6 kuukautta kolmatta. Olisi siis voinut tulla kiire, jos vaikka keväällä olisin vasta mennyt. Sain sitten reseptin rokotteeseen, joka piti itse hakea apteekista. Ensi viikolla olisi tarkotus mennä kouluterkkarille pistettäväksi.
 Tarkastukseen vein järjestöltä saadun health certificationin, jota lääkäri sitten täytti. Mulle oli annettu 15min aika, joka oli liian lyhyt, joten jos olette tällästä varaamassa, niin pyytäkää puolen tunnin aikaa! Onneksi lääkäri kuitenkin suostui sen tekemään, vaikka aikaa loppuen lopuksi kului 25 minuuttia. :D

...
Illalla menin mummin luo jännittämään siellä pidettävää haastattelua. En tiedä, miksi se on vasta tässä vaiheessa, koska mut on tietääkseni jo hyväksytty ohjelmaan. :D Joka tapauksessa jännitin sitä suhteellisen paljon, joka kuitenkin osottautui tosi turhaksi. Se oli ainakin mun mielestä rento, eikä todellakaan turhan vakava tilanne. Paras tapa valmistautua on vain yrittää rauhoittaa itsensä ja ehkä miettiä vastaukset niihin tavallisimpiin kysymyksiin; miksi haluat lähteä ja miksi sinut pitäisi valita. Valmistaudu myös kertomaan itsestäsi. Mieti hyvät ja huonot puolesi valmiiksi. JA ennen kaikkea, muista olla oma itsesi. Siinä kuitenkin juteltiin melkein tunti vuorotellen suomeksi ja englanniksi. Haastattelija huomaa viimeistään vartin kohdalla, jos et ole aito. Valehtelu on varmasti myös kohtalokasta, sillä hermostuksissaan sitä voi puhua itsensä pussiin. Mielummin kerrot reippaasti myös ne huonot puolet itsestäsi. Sehän auttaa myös haastattelijaa löytämään sinulle parhaiten sopivan perheen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti