lauantai 18. heinäkuuta 2015

JÄNNITTÄÄKÖ????

Anteeksi etukäteen, mä haluan valittaa.

Otsikon kysymys, sinänsä harmiton "jännittääkö?" on alkanut kuulostaa mun korvissa lähinnä kirosanalta. Olkaa kilttejä älkääkä kyselkö multa että joko jännittää. Voin vastata teille tässä ja nyt että kyllä, todellakin jännittää.

En halua olla tyly, mutta mä kuulen tän kysymyksen jokaikinen päivä, usein vieläpä moneen kertaan. Samojen asioiden selittäminen kaikille vuorotellen alkaa pikkuhiljaa tympiä. Esimerkiksi kaikissa perhejuhlissa mä vaan toivon ettei äiti (taas) sano kaikille, että "Meidän Netta onkin lähdössä vaihtoon!" Se antaa niille helpon tekosyyn small talkiin ja sitten en enää koko loppuiltana ole kellekään mitään muuta kun se, joka on lähdössä vaihtoon. Kukaan ei kysy, miten lukion ykkönen meni tai mitä oon tehnyt kesällä, oon pelkkä vaihtari ja ne kysymykset on aina ne samat. Sen mä vielä ymmärrän, että ihmiset kysyy minne mä meen, tottakai se kiinnostaa. Niihin vastailen jopa ihan mielelläni.  Mutta "jännitääkö"?? No mitäs veikkaisit noin järjellä pohdittuna? Jännittääkö mua muuttaa ilman ketään tuttua, alle kuukauden päästä, yksin, toiselle puolelle maapalloa? Saat yhden veikkauksen :--)

Musta tuntuu, että kadun tätä postausta hyvinkin pian, kun ihmiset alkavat avautua mulle siitä, kuinka vaihtarina saan kertoa mun tarinoita Suomesta jokaselle vastaantulijalle. Musta se on kuitenkin ihan eri asia. Mä vaan halusin purkaa ketutuksen tänne, kun edes mä en face to face kehtaa tota tokasta kellekkään.  Vastaan aina hymyillen että joo pikkuhiljaa. Mä kuitenkin niin monen muun tavoin päätin pitää tän blogin rehellisenä ja kertoa myös huonoista fiiliksistä, ja haluun pitää sen linjan alusta asti.

Tähän ei nyt saanut rakennettua mitään fiksua aasinsiltaa muihin aiheisiin, mutta mun kesä on mennyt oikein kivasti. Oon ollut nyt viikon töissä Prismassa ja vielä ens viikko pitäis jaksaa. Aattelin ostaa jenkeistä Macin, joten raha tulee tosiaan tarpeeseen. Tietäiskö joku onko ne ei-kaikkein-kalleimmat mallit kuitenkin ihan hyviä?
Kaikki paperihommat on nyt mun tietääkseni ihan kokonaan ohi ja nyt ei tarvii kun odotella. Tuliaiset on ostettu myös, mutta vielä en niistä kerro mitään, ymmärrätte varmaan miksi ;) mun blogia kuitenkin katotaan Suomen lisäksi eniten nimenomaan USA:sta.

Kattokaa vielä pari haavekuvaa/quotea/mitä lie:Hyvää yötä :)

6 kommenttia:

 1. Muista, et jenkeissä ei oo yleensä macbookeissa ääkkösiä, joten esim suomeen palatessa tulee vähän hankalaks kirjottaminen jos on viel tarkotus vaikka koulujuttuja tehä sillä. Kannattaa funtsia sitä :3

  Mutta joo mä samaistun kyllä tohon sun fiilikseen, totta hitossa jännittää. Ei sitä oikeesti ees tarvi kysyä kun varmaan naamasta näkee heti kun vaihtojutut tulee puheeks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainiii, en oo tajunnu ees ajatella tota ku sokaistuin vaa jenkkihinnoista XD kiitti ku muistutit, pitää harkita tarkemmin.

   Poista
 2. Oi vitsi! En oo ite ollu enkä oo menossakaan vaihtoon, haluisin kyllä mutta ei oo mahdollisuutta ja toisaalta yks toinen juttu on tärkeempi, yritän mielummin kokea tämmöstä sitte jollain eritavalla myöhemmin mun elämässä :) mut tykkään siis ihan hirveenä lukee vaihtariblogeja ja sunki blogia nyt oon seurannu jo jonkun aikaa ku löysin tän joltai listalta:) ni piti vaa tulla sanomaa et aiettä ku oot ihan lemppari, kirjotat jotenki tosi kivalla tyylillä!
  Ja sit jos saa pyytää ni koko vuoden ajan mahd paljon postauksia, ymmärrän jos ei ehdi mut ei aina tarvi olla mitään pitkiä tekstejä ja paljon kuvia ellet välttämättä ite niin halua ;) yks kuva ja lyhyt tekstiki on toooosi hyvä;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana! Kiitti paljon ja siis mulla on tällä hetkellä sellanen kirjotusinto ja keksin kokoajan uusia postausideoita, että voin melkeen luvata pitää tän hengissä ;)

   Poista
 3. ma oon nyt kans vaihossa usassa ja lahin noin kuukausi sitte. makin sain kuulla niin monesti tota jannittaako kysymysta, mutta ihan rehellisesti vastasin joka kerta etta ei jannita. Mua ei oikeesti jannittany. ihmiset on erilaisia, ala pida sita itsestaan selvyytena etta jannittaa vaan vastaa kysymykseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi sua ei jännittänyt :-) tää on kuitenkin mun blogi ja kirjotan tänne lähtökohtasesti mun omat fiilikset tästä vuodesta. Pahoittelen jos mun turhautumiseni tohon kysymykseen häiritsee.

   Poista