perjantai 20. helmikuuta 2015

HOSTIT

Noniin, tässä tulee teille rakkahille lukijoilleni pieni infopläjäys tulevasta hostperheestäni, kuten lupasin. Kuvia en viitsi toisista ihmisistä tänne laittaa, joten tylsyyden lievittämiseksi saatte katsella weheartitista kaivettuja quoteja. 


Host-perheeseeni kuuluu siis mom, dad ja 11-vuotias sisko. Heillä on kaksi koiraa, jotka asuvat talon pihalla ja kissa, joka asuu sisällä. Tällä hetkellä heillä on myös vasikka, mutta se on ilmeisesti jonkinlainen 4h projekti ja näillä näkymin se myydään maaliskuussa markkinoilla. Harmi sinänsä, vasikka lemmikkinä olisi ollut suoraansanottuna aika cool! 
Perhe on omien sanojensa mukaan aika aktiivinen. Mom ja Dad käyvät joka aamu ennen töitä kuntosalilla ja host-sisko ui kilpailutasolla. He rakastavat patikointia ja pyrkivät menemään pari kertaa vuodessa. Muiksi harrastuksikseen he nimesivät mm. shoppailun ja huvipuistovierailut.


Heillä on myös ollut aikaisempia vaihtareita. En tiedä kuinka monta, mutta tällä hetkellä Thaimaalainen tyttö. Mun mielestä ihan mahtavaa, koska silloin he ainakin tietää, miten asiat hoidetaan, eivätkä ota itseensä, jos mulla on huonoja päiviä!


Heidän talo on tosi nätti ja kivalla alueella. Uima-allas on aivan uskomaton! Siinä on ilmeisesti kaksi poreallasta, vesiliukumäki ja sellanen kivinen tasanne, josta alkaa vesiputous! Kuvia joudutte odottamaan siihen asti, kun olen päässyt Jenkkeihin. Sieltä teen kuitenkin sitten talo- ja huonepostauksen. Ainakin jos hosteille käy!


Ja kyllä, mua jännittää ihan älyttömästi tää kaikki! Tuntuu niin hassulta, kun jokainen sukulainen kysyy, että "eikö sua yhtään pelota?" Tottakai mua pelottaa. Mä oon muuttamassa vieraaseen maahan vuodeksi, ketä ei pelottaisi? Pelko on kuitenkin vähän väärä sana, sillä siitä saa hyvin negatiivisen kuvan. Enemmänkin sanoisin, että jännittää hyvin paljon. Nyt sijoitustietojen tultua kaikki on jotenkin paljon konkreettisempaa, kun katson hostperheen kuvia ja tiedän, että olen oikeasti menossa asumaan heidän kotiinsa. Vielä viime viikolla ajattelin vain, että menen viettämään mahtavaa vuotta jonnekkin sinne USA:han, joka on jossain siellä Atlantin takana. Mahtavaa kuitenkin, että sain näin paljon aikaa tutustua heihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti