sunnuntai 4. toukokuuta 2014

FIRST

Moikka kaikille! Alotin nyt uuden blogin ja kokonaan uusilla blogger tunnuksilla, koska edellisten kirjottamisesta ei oikeen tullu mitään. Katsotaan, jos nyt onnistuis kun on jopa jotain mistä kirjottaa.
Kuten jotkut oikeen viisaat saattoi jo blogin otsikosta tajuta, tää blogi tulee kertomaan enimmäkseen mun vaihtovuodesta (USA:ssa, via Student exchange Finland). Siihen nyt on vielä aikaa reilu vuosi, koska lukion kakkosella olen lähdössä ja nyt päätän siis vasta ysiluokkaa. Tässä välissä tulee kuitenkin olemaan paljonkin kirjottamisen aihetta, koska on valmennuksia, hakemuksen tekoa, haastatteluja ja kaikenlaista. Haastattelu onkin itseasiassa jo kesäkuussa ja toki aion postata muustakin ennen lähtöäni, eli pysykää kuulolla! :)
                Okei myönnän, alotin _IHAN_LIIAN_AIKASIN, mutta ku oon niin täpinöissäni ite tästä, ja musta tuntuu, ettei kukaan kaveri enää jaksa kuunnella, niin tää tuntu hyvältä vaihtoehdolta. Ja tottakai aion itsekin selailla näitä postauksia läpi, niin vaihdossa ollessani, kuin sieltä palattuani. On varmasti mahtava nähdä ja lukea rivien välistä miten oon muuttunut. :D

 Tässä vaiheessa vois olla hyvä kertoa teille jotain itestäni. Mä oon 16-vuotias espoolainen. Harrastan kuntosalilla käyntiä ja tykkään lukea, katsella leffoja ja pyöriä kaverien kanssa kaupungilla. Voisin laittaa alle jonkun kuvan itestäni ni saisitte vähän käsitystä, että kuka täällä kirjottelee.


Pahottelen laatua, käden asentoa ja vähän kaikkea. Kaivoin tän vaan web-kameran kätköistä ja siellä mulla ei ole hirveesti valinnanvaraa. Jatkossa lupaan, että saatte parempia kuvia kyllästymiseen asti. fakta nro #1 musta: Otan ihan liikaa selfieitä, oon kai sitten narsisti haha.

Mua pelottaa tässä vaiheessa sanoa, että aion postata vaihtoni aikana usein ja pitää tätä blogia ikään kuin päiväkirjana itselleni, (miinustetaan kuitenkin henkilökohtaisimmat asiat, älkää pelätkö) sillä niinhän kaikki sanovat ja sitten päätyvät postaamaan kerran kahteen kuukauteen. Mä lupaan kuitenkin yrittää, mä tykkään kirjottamisesta, kai tää on mulle sielläkin hyvä tapa purkaa tunteita, jos se kotisuomessakin auttaa.


-Netta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti